Λίγα λόγια για εμάς

Δημιουργήσαμε μια  επιχείρηση με διεργασιοκεντρική αντίληψη και με σταθερές αξίες και ισχυρούς πυλώνες που μας ισχυροποιούν τη θέση μας στην αγορά

Η InnoCentric IT είναι μια επιχείρηση με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και τη διοίκηση. Επικεντρώνεται στη παροχή ολοκληρωμένων  υπηρεσιών και λύσεων στους παρακάτω τομείς:

 1. Στο τομέα των διαδικτυακών υπηρεσιών
  1. Στο τομέα Σχεδίασης, Κατασκευής και Διαχείρισης Ιστοσελίδων και e-shops
  2. Στη παροχή ολοκληρωμένων πακέτων Φιλοξενίας σε ταχύτατους servers.
  3. Στην κατοχύρωση των καταλληλότερων Domains για την επιχείρηση σας και στην εγκατάσταση SSL πιστοποιητικών απαραίτητων για τις ιστοσελίδες σας
  4. Στην έκδοση ψηφιακών υπογραφών για τους ελέυθερους επαγγελματιές
  5. Στην ασφάλεια και εκκαθάριση sites απο κακόβουλο λογισμικό
 2. Στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων με πιστοποιημένα και βραβευμένα λογισμικά. Στη Σχεδίασης, Ανάπτυξης και Ελέγχου Λογισμικού για Επιχειρήσεις.
  1. Επίσημος προμηθευτής της Megasoft για εμπορικά προγράμματα και όχι μόνο
  2. Σε custom λογισμικά και λύσεις προσαρμοσμένες στον επαγγελματία όπως
   1. online αποθήκη
   2. πελατολόγιο γιατρών και δικηγόρων
   3. Πρόγραμμα ραντεβού, τιμολόγηση και αυτόματες γνωματεύσεις
   4. Πρόγραμμα εξελιξης έργων με κοστολόγηση και καρτέλα πελάτων
  3. Στη τεχνική υποστήριξη Επιχειρήσεων  και ελεύθερων επαγγελματιώμ για θέματα υλικού, λογισμικού και δικτυακών και λοιπών υποδομών
  4.  Στο τομέα των υπηρεσιών παροχής Επιχειρηματικών Συμβουλών Διαχείρισης με ειδικό λογισμικό BPM και μοντελοποιήσεις διεργασιών. Με διαθέσιμες υπηρεσίες  Σχεδιασμού-Διάρθρωσης ή Αναδιάρθρωσης Επιχειρήσεων.
  5. Στο τομέα των υπηρεσιών παροχής Συμβουλών για θέματα Συστημάτων και Λογισμικού.

Η αντίληψη μας γύρω απο την τεχνολογία είναι πολύ απλή. Δεν είναι άλλη απο την ανάπτυξη εφαρμογών και τη χρήση της τεχνολογίας σε όλες της εκφάνσεις της για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Σκοπός μας η χρήση των πληροφοριακών συστημάτων σε επαγγελμάτικό και καθημερινό επίπεδο για να μας δώσει λύσεις και να διευκολύνει τη ζωή μας. Πάνω από όλα βάζουμε τον άνθρωπο και όχι τη μηχανή. Σεβόμαστε τη καθημερινότητα και την ηρεμία του ανθρώπου και χρησιμοποιούμε τις μηχανές για την ευκολία του και την αποφυγή στρεσσογόνων καταστάσεων. Άρα λοιπόν βάζουμε πάνω από όλα τον άνθρωπο και φροντίζουμε για το ευ ζήν. Αυτός είναι ο σκοπός μας σε κάθε concept που αναπτύσσεται μέσα στην επιχείρηση.

Στην Innocentric IT έχουν οριστεί μετρικές που δείχνουν το δρόμο για την επιτυχία. Και Επιτυχία δε σημαίνει μόνο καλά αποτελέσματα για εμάς αλλά απαραίτητη εξασφάλιση της επιτυχίας των πελατών μας. Επομένως καθιερώνεται ένα καινοτόμο επαγγελματικό μοτίβο με τη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες κατευθυντηριες γραμμές στις οποίες είμαστε πιστοί:

 • Προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί τη κορυφαία στρατηγική επιλογή της εταιρείας.
 • Οι καινοτομίες που εισάγουμε σε συνδυασμό με το δημιουργικό πνεύμα. Οι δικές μας προσεγγίσεις στα νέα πλαίσια ανάπτυξης έργων είναι διεργασιοκεντρικές με απόλυτη κατανόηση στις στρατηγικές επιλογές του πελάτη. Δημιουργούμε αφού κατανοήσουμε τις στρατηγικές επιλογές του πελάτη για να υπάρχει απόλυτη ευθυγράμμιση.
 • Η δημιουργία ισχυρής γέφυρας συνεργασίας και οριζόντιων δομών με πρωτοπόρους στους τομείς δραστηριοποίησης.
 • Η Επιχειρησιακή Αριστεία και η επαγγελματική αντιμετώπιση των αναλαμβανόμενων έργων- χρονοδιαγράμματα παράδοσης, επιχειρησιακή εχεμύθεια και αξιοπιστία.
 • Η δυνατότητα επιλογής μιας σειράς ανεξάρτητων υποστηρικτικών υπηρεσιών αλλά και η παροχή ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών στο πελάτη.
 • Η στρατηγική εστίασης σε συνδυασμό με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Λόγω εστίασης, η εταιρεία τελειοποιεί τις μεθόδους στο τομέα δραστηριοποίησης. Οι ανταγωνιστικές τιμές δίνουν αυτόματα και άμεσα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Στηριζόμαστε σε στρατηγικούς πυλώνες για να έχουμε μια ισχυρή παρουσία καλύπτωντας τις ανάγκες της αγοράς

Επιχειρηματική Αριστεία

Αναζητούμε μετρικές και παρακολουθουμε την αγορά για να μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής στη καλύτερη εκδοχή για το πελάτη σε συνδυασμό με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Καινοτομία

Η ανάπτυξη των εφαρμογών μας σε συνδυασμό με το στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης ακολουθούν τις νέες τάσεις

 

Ισχυρές Συνεργασίες

Οι συνεργασίες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξη των επιχειρήσεων και τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων στο πελάτη μας. Οι στρατηγικές μας συνεργασίες παρέχουν προστιθέμενη αξία στο παρεχόμενο προϊόν

Προσωπικό Επιχείρησης

Το προσωπικό σε ὀλα τα τμήματα της επιχείρησης

Ιωάννης Γιαταγάνας

Political Member

Κώστας Καζάκος

Τεχνικός

Τασία Μπαρδάκη

Political Member

Our story in Headlines

Μπορείτε να δείτε το σύντομο ιστορικό μας

3200 Πελάτες
8500 Διεκπαιρεωμένες Εργασίες
20 Συνεργασίες
100 Εξασφάλιση Ποιότητας